Ламинат Даб Квинс 10мм АС4/32 - ПОПУСТ 25%

4919 1 даска
Светла
Нормална
BLACKPOOL
Антибактериска површина
10 mm
AC4/32
Поддржува
Со фуга
Swiss Krono

Ламинат 10 мм АС4/32

Димензија на дсаките е 244/1380мм, по 5даски во пакет со вкупна квадратура 1,684 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 20 години.

1100.00 MKD/м2 825.00 MKD/м2