Ламинат Јапонски Даб 10мм АС4/32 - ПОПУСТ 20%

4564 1 даска
Средна
Нормална
MARINE
Антибактериска површина
10 mm
AC4/32
Поддржува
Со фуга
Swiss Krono
На залиха

Димензија на дсаките е 159/1380мм, по 7даски во пакет со вкупна квадратура 1,536 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 20 години.


950.00 MKD/м2 760.00 MKD/м2