Ламинат Даб Елегант 8мм АС3/31 - ПОПУСТ 16%

8521 8 mm
AC3/31
Поддржува
Без фуга
KRONOSPAN
На залиха

Ламинат NOVELLA 8 мм АС3/31

Димензија на дсаките е 192/1285мм, по 9даски во пакет со вкупна квадратура 2,22 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 10 години

550.00 MKD/м2 460.00 MKD/м2