Ламинат Даб Лариса 8мм АС4/32- ПОПУСТ 15%

5384 8 mm
AC4/32
Поддржува
Со фуга
Swiss Krono
На залиха

Ламинат 8мм, АС4/32 V4, SWISSKRONO

Димензија на дсаките е 193/1380мм, по 9 даски во пакет со вкупна квадратура 2,397 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 15 години.

790.00 MKD/м2 672.00 MKD/м2