Ламинат Даб Палермо 10мм АС4/32 - ПОПУСТ 20%

7600/4915 10 mm
AC4/32
Поддржува
Со фуга
Swiss Krono
На залиха

Ламинат 10мм АС4/32, V4 - SWISSKRONO

Димензија на дсаките е 159/1380мм, по 7даски во пакет со вкупна квадратура 1,536 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 20 години.

950.00 MKD/м2 760.00 MKD/м2