Даб Расти

К061 KRONOSPAN

Ѕидни 3D панели KRONOWALL 1296 x 132 x 12 мм 8 панели во пакет со вкупна квадратура 1.36м2

Совршена надградба за секој ѕид! Ламинатната ѕидна облога е иновативен и исплатлив нов производ. Едноставен и високо ефективен начин за трансформирање на изгледот на вашите внатрешни ѕидови, со уникатна површина со 3D ефект. Ѕидните облоги Kronowall 3D може да се монтираат на повеќе начини, во зависност од ефектот што би сакале да го постигнете со вашите ѕидови. 3D ефектот создава цврста и издржлива површина која лесно се чисти, одржува и изгледа фантастично кога е завршена.

1500.00 MKD/м2