Ламинат Даб Артисан 8мм АС3/31

4467 8 mm
AC3/31
Поддржува
Без фуга
Swiss Krono
На залиха

Ламинат 8мм АС3/31 - SWISSKRONO

Димензија на дсаките е 193/1380мм

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 10 години.

620.00 MKD/м2 499.00 MKD/м2