Ламинат Даб Хаки 8мм АС4/32 - ПОПУСТ 18%

5966 8 mm
AC4/32
Поддржува
Со фуга
KRONOSPAN
На залиха

Ламинат MODERA CLASSIC 4V, 8мм АС4/32

Димензија на дсаките е 192/1285мм, по 9даски во пакет со вкупна квадратура 2,22 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 15 години


720.00 MKD/м2 590.00 MKD/м2