Ламинат Даб Риверсајд 10мм АС5/33

30006 10 mm
AC5/33
Поддржува
Со фуга
TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Да

Ламинат Blues 10мм АС5/33 - Aqua Guard

Димензија на дсаките е 191/1380мм, по 6 даски во пакет со вкупна квадратура 1,581 м2.

Aqua Guard - отпорен на излевање  до 24 часа

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 30 години.

1350.00 MKD/м2