Ламинат Даб Стоун 12мм АС5/33

34005 12 mm
AC5/33
Поддржува
Со фуга
TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Не

Ламинат Giant 12мм АС5/33

Димензија на дсаките е 190/1290мм, по 6 даски во пакет со вкупна квадратура 1,47 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 20 години

1250.00 MKD/м2