Ламинат Даб Даунинг 10мм АС4/32 - ПОПУСТ 30%

4922 1 даска
Светла
Нормална
BLACKPOOL
Антибактериска површина
10 mm
AC4/32
Поддржува
Со фуга
Swiss Krono

Ламинат 10 мм АС4/32,

Димензија на дсаките е 244/1380мм, по 5даски во пакет со вкупна квадратура 1,684 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 20 години.

1100.00 MKD/м2 770.00 MKD/м2