ПЛОЧКИ ИЛИ ЛАМИНАТ?


ПЛОЧКИ ИЛИ ЛАМИНАТ?

ДИЛЕМАТА Е ВЕЌЕ РЕШЕНА!

ЦЕЛОСНО ВОДООТПОРЕН ЛАМИНАТ од 24 до 72 часа!!!

- 100% водоотпорна површина

Кажете им збогум на проблемите со влагата. Нашите водоотпорни ламинатни подови имаат иновативна, водоотпорна обвивка дури и на споевите, така што водата не може да навлезе. Чистењето сега е толку лесно и безбедно.

Заштитата на подот никогаш не била посигурна, благодарение на специјалната водоотпорна основна плоча, потесни, импрегнирани споеви и цврста површина. Ламинатот од овие колекции е отпорен на влага од 24 до 72 часа.

Мокри чевли, влажни стапала после капење, истурена количина течност или саксија што протекува - нема повеќе набабрен ламинат и отворени споеви!

- Квалитетен ламинат, без гребнатини со максимално природен изглед

Внимателно погледнете ја површината на подот и веднаш ќе забележите дека ламинатните подови од овие колекции ги имаат најприродните површински слоеви некогаш направени. Имитација на природен камен или дрво. Автентичниот карактер на споевите е во совршена рамнотежа со моделот на подот. Бојата, дизајнот и текстурата се пресликуваат директно во декорот на ламинатот и создаваат чувство на вистинско дрво.

- Квалитетен ламинат, отпорен на дамки со гарантирано долги години безгрижно користење

Благодарение на високата класа на отпорност на абење, ламинатните подови од овие колекции се погодни и за домашна употреба и за сите прометни јавни простории. Површината е отпорна на лизгање, не остануваат никакви дамки при чистењето и го задржува својот прекрасен изглед со текот на времето!

Направете го вашиот дом заштитен и уживајте во природното и топло зрачење!