Ламинат Даб Кашмир 8мм АС4/32 - ПОПУСТ 9%

К470 8 mm
AC4/32
Поддржува
Без фуга
KRONOSPAN
На залиха

Ламинат CASTELLO 8 мм АС4/32

Димензија на дсаките е 192/1285мм, по 9даски во пакет со вкупна квадратура 2,22 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 20 години

650.00 MKD/м2 590.00 MKD/м2