Кесалбрид

R090 KRONOSPAN
По нарачка - до 20 дена
5 mm
34
Да
KRONOSPAN
Поддржува

SPC Rocko Standart 1210x192mm

SPC подните облоги се совршен избор за секој кој сака издржлив под со извонреден изглед. Квалитетните SPC подни облоги се доволно цврсти и има голем број на предности, вклучувајќи висока термичка стабилност, водоотпорност, отпорност на микро-гребнатини и притисок.

Погодни се за употреба во бањи, влажни простории, кујни, ходници, па дури и комерцијални простории, благодарение на нивната отпорност на влага.

Димензија на еден панел  1210/192 мм, по 8 панели во пакет  со вкупна квадратура од 1,86 м2

Гаранција 30 години

2000.00 MKD/м2