SPC под - Шипка

R133 KRONOSPAN
По нарачка - до 20 дена
4 mm
32
Да
KRONOSPAN
Поддржува

SPC Kronostep 1280x192х4 mm

SPC подните облоги се совршен избор за секој кој сака издржлив под со извонреден изглед. Квалитетните SPC подни облоги се доволно цврсти и има голем број на предности, вклучувајќи висока термичка стабилност, водоотпорност, отпорност на микро-гребнатини и притисок.

Погодни се за употреба во бањи, влажни простории, кујни, ходници, па дури и комерцијални простории, благодарение на нивната отпорност на влага.

Димензија на еден панел  1280/192 мм, по 8 панели во пакет  со вкупна квадратура од 1,97 м2

Гаранција 15 години

 

1300.00 MKD/м2