ТАНГО - Даб БАРОН

550058043 14 mm
TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Трослоен паркет
14мм
TARKETT

Трослоен паркет, TANGO Димензија на даска 164/2215 По 6 даски во пакет со вкупна количина 2.18м2

7200.00 MKD/м2