ТАНГО АРТ - Даб БРАУН БАРСЕЛОНА

550059002 14 mm
TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Трослоен паркет
14мм
TARKETT

Трослоен паркет, TANGO ART Димензија на даска 164/2215 По 6 даски во пакет со вкупна количина 2.18м2

8800.00 MKD/м2