ТАНГО КЛАСИК - Даб БРАЈТ

550182002 14 mm
TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Трослоен паркет
14мм
TARKETT

Трослоен паркет, TANGO CLASSIC Димензија на даска 164/1200 По 6 даски во пакет со вкупна количина 1.182м2

5200.00 MKD/м2