ТАНГО КЛАСИК - Даб СЕПИА

550182003 14 mm
TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Трослоен паркет
14мм
TARKETT

Трослоен паркет, TANGO CLASSIC Димензија на даска 164/1200 По 6 даски во пакет со вкупна количина 1.182м2

5500.00 MKD/м2