СТЕП - Даб Барон

550184013 TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Трослоен паркет
14мм
TARKETT

Трослоен паркет, STEP Димензија на даска 164/1200 По 6 даски во пакет со вкупна количина 1.182м2

4900.00 MKD/м2