СТЕП - Даб Барон КУПЕР

550184052 TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Трослоен паркет
14мм
TARKETT

Трослоен паркет, STEP Димензија на даска 164/1200 По 6 даски во пакет со вкупна количина 1.182м2

5400.00 MKD/м2