СТЕП - Даб НОБЛ

550184112 TARKETT
По нарачка - до 20 дена
Трослоен паркет
14мм
TARKETT

Трослоен паркет, STEP Димензија на даска 164/1200 По 6 даски во пакет со вкупна количина 1.182м2

5700.00 MKD/м2