ТИМБЕР - Даб ВЕЈВ

550176002 По нарачка - до 20 дена
Трослоен паркет
13.2мм
TARKETT

Трослоен паркет, TIMBER Димензија на даска 194/2283 По 6 даски во пакет со вкупна количина 2.658м2

2400.00 MKD/м2