Трослоен паркет ДАБ КЛАСИКА ЛАК - ПОПУСТ 14%

550043019 На залиха
Трослоен паркет
12.6мм
TARKETT

Трослоен паркет Димензија на даска 194/2283 По 6 даски во пакет со вкупна количина 2.658м2

2150.00 MKD/м2 1850.00 MKD/м2