Ламинат Даб Рокфорд 10мм АС4/32

5946 10 mm
AC4/32
Поддржува
Со фуга
KRONOSPAN
На залиха

Ламинат MODERA PLUS 4V, 10мм АС4/32

Димензија на дсаките е 192/1285мм, по 7 даски во пакет со вкупна квадратура 1,727 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 15 години


950.00 MKD/м2 690.00 MKD/м2