Ламинат Натурал Хикори 12мм АС5/33 - ПОПУСТ 27%

5943 12 mm
AC5/33
Поддржува
Со фуга
KRONOSPAN
На залиха

Ламинат Floordreams, 12мм АС5/33

Димензија на дсаките е 192/1285мм, по 6 даски во пакет со вкупна квадратура 1,48 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C.

Антибактериска површина.

 Гаранција 30 години


1350.00 MKD/м2 990.00 MKD/м2