Ламинат Даб Лаванда 10мм АС5/33 - ПОПУСТ 20%

3946 1 даска
Светла
3D
AROMA
Антибактериска површина
10 mm
AC5/33
Поддржува
Со фуга
Swiss Krono

Ламинат 10 мм АС5/33, 3D

Димензија на дсаките е 193/1380мм, по 6даски во пакет со вкупна квадратура 1,598 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 30 години.

1250.00 MKD/м2 1000.00 MKD/м2