Ламинат Даб Чилаут 12мм АС5/33 - ПОПУСТ 20%

3346 1 даска
Светла
3D
SOUND
Антибактериска површина
12 mm
AC5/33
Поддржува
Со фуга
Swiss Krono

Ламинат 12 мм АС5/33, 3D

Димензија на дсаките е 193/1380мм, по 5даски во пакет со вкупна квадратура 1,293 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 30 години.

1350.00 MKD/м2 1080.00 MKD/м2