Ламинат Даб Њу Јорк 12мм АС5/33 - ПОПУСТ 30%

8014 1 даска
Средна
Нормална
KING
Антибактериска површина
12 mm
AC5/33
Поддржува
Со фуга
Swiss Krono
На залиха

Ламинат 12мм АС5/33

Димензија на дсаките е 188/1375мм, по 5даски во пакет со вкупна квадратура 1,293 м2.

Погоден за водно подно греење со температура на површината до 27°C. Антистатична површина.

Гаранција 30 години.

1350.00 MKD/м2 945.00 MKD/м2